Even voorstellen

Mijn naam is Riana Sijl-Koning en ik ben sinds september 2004 schoonheidsspecialiste. En ik nodig u of jou, jong of oud, man of vrouw heel hartelijk uit bij mij in mijn salon achter in onze tuin. 

Riana Sijl

De naam van mijn salon is KARO, vernoemd naar de twee jongste kinderen.

Voordat ik begon te werken als schoonheidsspecialiste was ik werkzaam als apothekersassistente in een openbare apotheek. Ik heb hier jaren met heel veel plezier gewerkt. Het fijne is dat je apotheek en schoonheidsspecialiste als elkaars verlengde kunt zien omdat je al veel weet van de huid, ziektes en medicijngebruik. Hier heb ik in mijn praktijk veel profijt van.

Omdat ik niet alleen als basis schoonheidsspecialiste wilde gaan werken ben ik verschillende specialisaties gaan volgen waaronder de acnehuid, bindweefselmassage, camouflage, elektrisch ontharen, ontharingstechnieken en permanente make-up.

Ik ben aangesloten bij de ANBOS en daardoor kunnen mijn clienten veelal deze specialisaties met een verwijsbrief van de huisarts declareren bij de ziektekostenverzekering.

Medisch schoonheidsspecialist dermatologie

Daarnaast heb ik 2016 het diploma “medisch schoonheidsspecialiste”in de dermatologie behaald. Hierbij heb ik naast de specialisaties ook een signalerende functie. Gedurende deze opleiding heb ik een nog breder inzicht gekregen in diverse huidproblemen. Waar nodig zal ik u direct doorverwijzen.

Contact